sâmbătă, 6 martie 2010

Orange juice


Ingrediente:
- 3 portocale
- 150 gr. zahar
- 1 l apa plata


Mod de preparare:
Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul pana dau 3, 4 clocote. Cand s-a racit se storc cele 3 portocale si se amesteca bine. Se lasa la frigider cel putin o ora inainte de a se servi.
Paharul se orneaza cu o felie de portocala si eventual o umbreluta...sau dupa imaginatia fiecaruia.

Nota:
Se tot recomanda mentinerea sanatatii macar cu o portocala consumata pe zi, asta ca sa nu mai spunem cat de important ar fi ca in fiecare dimineata micul dejun sa se inchieie cu un pahar de orange juice.
Sucul de portocale este vital pentru un sistem imunitar excelent, este bun pentru prevenirea racelii si a infectiilor. Antioxidantii din portocale ajuta la protejarea pielii si reduc semnele de imbatranire. Fiind bogate in vitamine B6, portocalele contribuie la producerea hemoglobinei si tin sub control tensiunea arteriala prin prezenta magneziului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină