joi, 1 aprilie 2010

Arpagic cu miel

Arpagic cu miel
 
Iti trebuie: 
  • 1 pulpa de miel
  • 1 lamaie mare
  • 200 g arpagic
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 lingurita boia dulce
  • cateva frunze de tarhon,busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare,piper
Pregatesti asa:
Speli pulpa de miel,o freci bine cu lamia si presati putina boia dulce.Amesteci bine frunzele de tarhonsi busuioc,tocate marunt,cu usturoiul zdrobit,sare,piper si circa 6 linguri de ulei de masline.Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu amestecul de condimente.Dai tava la cuptor si o lasi pana se fragezesti carnea.Din cand in cand stopesti carnea cu sosul format in tava.Spre final,adaugi arpagicul(curatat) si rosiile zdrobite.Presari apoi patrunjelul si servesti mancarea cu garnitura de cuscus.
SFAT: Pentru garnitura de cuscus folosesti 1 masura de apa sarata si 1 masura de cuscus.La sa fiarba timp de 5 minute si apoi,cu ajutorul formelor,faci diverse modele din cuscus.
Sursa: Revista "Practic in bucatarie"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină