luni, 5 aprilie 2010

Bors de oaie cu tarhon

Bors de oaie cu tarhon

Iti trebuie:
  • 1,5-2 kg carne de oaie(cu os)
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura tarhon verde
  • 2 linguri orez
  • sare,piper
Pregatesti asa:Tai carnea bucati,o speli si o lasi la scurs,dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei,pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet,torni apoi peste carne 4 L de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.Dupa 10-15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.Lasi totul pe foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.Adaugi 5 lingurite de Delokt Bors Magic cu verdeturi.Lasi sa mai dea cateva clocote,opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină