marți, 1 decembrie 2009

Rulada cu miere


Ingrediente:
  • 3 lingurite cu miere
  • 4 linguri ulei
  • un varf de cutit de bicarbonat
  • 1 pahar mare de sifon
  • 400 g faina
  • sare
  • gem
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 200 g nuci pisate
  • esenta de rom
  • 150 g zahar pudra


Mod de preparare: Freci mierea cu uleiul,pus picatura cu picatura,sare si un varf de cutit de bicarbonat dizalvant in rom.Adaugi apa minerala si faina cat cuprinde pentru a obtine o coca potrivit de moale.Intinzi 4 foi.Fiecare foaie intinsa o ungi cu gem,presari nuca macinata amestecata cu zahar vanilat,apoi rulezi.Coci cele 4 foi in tava unsa si tapetata cu faina,la foc potrivit,timp de 40 minute.Cand s-au copt foile,presari zahar pudra,lasi la racit si,cand s-a racit,tai rulada felioare cam de 2 cm latime.Este o rulada gustoasa,dar si satioasa,datorita nucilor din compozitie.

 


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină