vineri, 12 februarie 2010

Hiper-Sandwich cu rosii, busuioc si mozzarella

Ingrediente

  • 1 paine mare (taraneasca)
  •  4 rosii mari
  • 2 linguri ulei de masline
  •  1 - 2 bulgari de mozzarella feliata (aproximativ 150 g)
  • 12 - 15 frunze de busuioc

Mod de preparare

Faceti doua taieturi paralele de-a lungul painii, fara a merge pana la capete.

Taiati capacelele a doua rosii si scoateti intr-un bol semintele si sucul, adaugati in bol ulei de masline si piper.

Turnati amestecul obtinut de-a lungul crestaturilor din paine.

Feliati cele 2 rosii ramase, apoi asezati feliile in spatiile din paine facute la inceput, puneti deasupra feliile de mozzarella si frunzele de busuioc.

Taiati la final pe verticala pentru a portiona si serviti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină