miercuri, 10 februarie 2010

Mastacioli
















Inmgrediente

O cutie de penne pasta
500 gr de carne tocata de vita sau pui
o cepa mare
sos de rosii pentru pasta +o ceasca de bulion
oregano si basil jumate de lingurita
un catel de usturoi
200 gr de romano sau parmasan -cascaval si inaca 100 gr pt ornat
mazzorella 150 gr
ricotta( sau branza de vaca )200 gr
un galbenus de ou

Se pun pastele la fiert pentru 10 minute
Se pune carnea tocata sa se calesaca pentru 5 minute dupa care vom pune ceapa taiata marunt si usturoiul pisat .Se mai lasa inca 10 minute inpreuna se sareaza si pipereaza.Se vor adauga sosul de rosii +ceasca de bulion se maesteca si se mai lasa sa fiarba 10 minute .
Peste toate acestea vom pune penne pasat si vom amesteca usor ,adugam mazzorela si parmesanul razuite prin ochiul mic si amestecam incet .
Penne pasta sau mai bien zis mastacioli o sa asezam intr-o tava mai adnaca peste ele vom pune o pasta facuta din riccota (sau braza de vaca )amestacata cu un ou bine ,bine .se razuie cascavalul parmesan
se da la cuptor pentru 30-40 minute la foc midium.pana vedem ca sa format o crusta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină