miercuri, 31 martie 2010

Bors de Miel

Timp de preparare: 1 ora si jumatate.
Ingrediente: 1 kg de oase de miel, 1 legatura de ceapa verde, 1 ceapa alba, 3-4 cartofi, 1-2 morcovi, 1 legatura de stevie, 1 legatura de loboda,3 rosii mai moi, 200 ml de suc de rosii, 1 litru de bors, 1 legatura de leustean, sare.
Electrocasnice: aragaz
retete culinare bors de miel ingrediente
Mai intai se fierbe carnea cam 45-50 de minute sau pana cand se inmoaie.Adaugati legumele tocate marunt in urmatoarea ordine: ceapa, morcovul, cartofii, rosiile, stevia si loboda.
retete culinare bors de miel oala
Cand si legumele sunt fierte, adaugati sucul de rosii, borsul fiert inainte si o lingurita de sare (sau dupa gust). Dupa ce adaugati borsul, mai lasati sa dea intr-un fiert si luati de pe foc. Abia acum puteti pune si leusteanul tocat marunt (sau il puteti pune direct in farfurie, daca preferati).














Aceasta Reteta de bors din oase de miel facuta in bucataria casei o puteti pregati pentru masa de Pasti sau pentru orice alta ocazie.
retete culinare bors de miel supiera
Pofta Mare!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină