sâmbătă, 13 martie 2010

Ciorba cu Aripioare de Pui si Brocoli

Ingrediente:
- 8 aripioare de pui
- 500 gr. brocoli
- 2 morcovi
- o gulie
- un ardei rosu
- sare, piper
- 3-4 linguri cu ulei de masline
- 500 gr smantama
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Se pun intr-o oala aripioarele la fiert impreuna cu sare si piper dupa gust. Intre timp se curata morcovii, gulia, ardeiul rosu care se dau pe razatoarea mare si se pun intr-o cratita la calit cu 3-4 linguri ulei de masline, iar apoi legumele calite se pun in supa. Dupa ce a mai fiert putin supa se pune brocoli desfacut in buchetele mai mici si se lasa in continuare a fiert. Intr-un bol se pune o lingura buna de faina cu vreo 4 linguri de smantana si se amesteca bine cu o furculita (frecati bine ca sa nu se faca cocoloase), iar apoi se pune si restul smantanii. Torni acest amestec la final peste supa si mai lasi vreo 5 min. sa dea in clocot.
Se serveste calda si cu foarte multa pofta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină