miercuri, 31 martie 2010

Friptura de miel

Friptura de miel, usor de preparat sanatoasa de mancat.

Ingrediente:
10 bucati carne si coasta de miel; 10 catei de usturoi; cimbru uscat sau proaspat; rozmarin; 3 linguri de miere; ulei de masline; sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de miel se spala bine si se curata de pielite; se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu felii de usturoi; Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea si se sareaza; Se pune intr-o tava cu 1 cana de apa si se da la cuptor pentru circa o ora. Se serveste cu garnitura de cartofi si se orneaza dupa gust.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină