sâmbătă, 10 aprilie 2010

Sufleu de vinete

Sufleu de vinete
6 potii
Ai nevoie de:
  • 3 vinete mari
  • 500 g rosii
  • 2 cepe 2-3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 g pesmet
  • 300 g mozzarela
  • cateva fire de rozmarin proaspat
  • 1 lingurita praf
Procedezi asa:
Spalati vinetele si taiati-le in rondele mai groase si presaratile cu sare.Caliti ceapa tocata si usturoiul pisat si adaugati persmetul.Ungeti cu ulei forma de sufleu,turnati jumatate din ceapa calita si intindeti-o uniform.Asezati peste ceapa feliile de vinete,peste ele puneti bucatile de mozzarela si peste acestea rosii taiate in rondele.Deasupra turnati ceapa calita ramasa in care ati amestecat frunzele de rozmarin.Puneti forma la cuptor,la foc potrivit.
Sfat:
Puteti rade cascaval deasupra,cu 10 minute inainte de l scoate vasul din cuptor.Gustul va fi mai bun! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină