miercuri, 31 martie 2010

Lipii cu carne de oaie

Lipii cu carne de oaie


Ai nevoie de: 4 lipii, 300 g carne tocata de oaie sau miel, 4 cepe, 100 g pasta de tomate, 100 ml vin, o varza alba, 5 rosii, boia de ardei, ulei, sare, piper, cimbru.

Cum procedezi:
Inabuseste carnea de oaie in ulei cu putina apa si condimenteaza dupa gust. In grasimea ramasa caleste apoi ceapa taiata marunt. Adauga pasta de tomate dizolvata in apa, boiaua de ardei, vinul si carnea inabusita. Completeaza cu apa cat cuprinde si lasa sa fiarba.

Dupa ce a scazut bine, asaza in mijlocul lipiilor cateva linguri dinamestecul de carne. Alaturi, pune salata de varza cu rosii taiate cubulete. Pliaza lipiile pe jumatate sau ruleaza-le ca pe clatite.

Sugestie: Daca nu ai in casa lipii, pregateste repede cateva clatite.

Atentie: sa nu pui in compozitie zahar!


Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină