Timp de preparare:1 ora
Ingrediente: pentru mamaliga:350 g malai, 1/2 lingurita de sare, 1 litru si jumatate de apa:
pentru bulz:4 oua, 50 g unt, 150 g branza de burduf,150 g branza telemea.
Ingrediente: pentru mamaliga:350 g malai, 1/2 lingurita de sare, 1 litru si jumatate de apa:
pentru bulz:4 oua, 50 g unt, 150 g branza de burduf,150 g branza telemea.
Mai intai, preparam o mamaliga mai moale si fierbem ouale. Intre timp, pregatim vasul de lut, tinandu-l in apa rece timp de 15 minute, dupa care il ungem cu unt din belsug, astfel incat bulzul sa nu se lipeasca de vas. Cand mamaliga este gata, punem un strat format din o treime din mamaliga, peste aceasta, branza de burduf faramitata cu furculita, cateva varfuri de cutit de unt si 2 oua taiate in jumatate.
Acoperim cu inca o treime din mamaliga si repetam cu branza telemea, celelalte doua oua, unt si, in final, ultimul strat de mamaliga.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu