sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Fursecuri bicolore

                                                        Fursecuri bicolore


Ai nevoie de:400 g faina,150 g zahar,200 g margarina,2 galbenusuri, 2 pachete zahar vanilat,3 linguri cacao,2 linguri smantana.

Cum procedezi:din faina,zahar,margarina,galbenusuri si zahar vanilat,framanturi un aluat pe care-l imparti in doua.Intr-o jumatate adaugi cacaua si smantana,iar cealalta jumatate ramane galbena.Dai aluatul la frigider pentru o jumatate de ora.Fiecare jumatate de aluat o imparti la randul ei in doua parti din care intinzi doua foi.Pui o foaie maro si peste ea o foaie galbena si le rulezi(poti sa le pui si invers),obtii 1/2 - 1 ora.Tai apoi ruladele felii 1/2-1cm grosime si le coci pe hartie de copt sau pe hartie alba neunsa,timp de 12-15 minute,la foc potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină