miercuri, 18 noiembrie 2009

Pizza de legume colorata

Ingrediente
1 aluat dospit conform retetei, 1 lingura ulei, cite un ardei rosu, galben, verde, 100 g praz
4 ardei iuti murati, 300 g broccoli (sau conopida), 1 catel de usturoi, 100 g pasta de tomate, 200 g rosii in bulion (conserva), piper macinat proaspat, boia de ardei dulce
oregano sfaramat, 200 g cascaval
Mod de preparare
Se prepara aluatul. Se unge o forma pentru pizza. ardeii se taie in doua, se curata si se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murati se taie marunt. Broccoli sau conopida se desface in bucati, iar tulpina se taie felii. Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pasta de tomate si cu rosiile. Cuptorul se incalzeste la 220C.
Din aluat se intinde o foaie de marimea formei de pizza, se asaza in aceasta si se unge cu pasta de tomate. Se aseaza legumele uniform peste pasta de tomate, se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano si se presara cu cascaval. Se coace in cuptor circa 20 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină