duminică, 14 februarie 2010

Omleta cu Sunca si Branza

Timp de preparare: 10 minute.
Ingrediente pentru 2 portii: 2 oua, branza telemea, sunca, sare, piper, 2 rosii, 2 castraveti, ulei.
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera, cutit de bucatarie
Electrocasnice: aragaz
Mai intai spargem oale si le batem cu furculita intr-un castron potrivit. Adaugam sunca si branza taiate cubulete si le amestecam cu oale batute.
Ingredientele pentru omleta
Turnam compozitia in tigaie, in uleiul incins si avem grija sa se prajeasca pe toate partile. Putem intoarce omleta intreaga cu o spumiera sau o putem taia bucati pe care sa le intoarcem, pentru a nu ramane cruda in partea din mijloc. 

Prajim omleta pe aragaz
Scoatem omleta pe o farfurie si o ornam cu felii de rosii si rondele de castraveti. O servim la micul dejun, fiind o reteta rapida si usoara.
Ornam omleta cu rosii si castraveti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină