vineri, 16 aprilie 2010

Placinta insiropata cu mere

Placinta insiropata cu mere

Pentru prajitura ai nevoie de:
  • 2 cani mere rase,2 cani de zahar,2 cani faina,1 lingura bicarbonat,1 ceasca nuca macinata.
Pentru sirop ai nevoie de:
  • 20 linguri apa,20 linguri zahar,3 linguri cacao,2 linguri margarina.
Cum procedezi:
  • Cureti mere,le dai pe razatoare,le freci cu zahar,apoi adaugi bicarbonatul stins in putin otet,nuca,faina si omogenizezi compozitia.O torni in tava unsa cu margarina si pudrezi cu multa faina si o dai la cuptor pana capata culoarea cafenie.Pregatesti in acest timp siropul:Amesteci apa cu zaharul si cacaua,le fierbi si cand dau in clocot adaugi si margarina.Mai tii siropul pe foc 10 minute si-l dai deoparte.Cand e gaata prajitura,o scoti,o tai bucati si torni siropul de cacao.O lasi 2-3 ore la rece sa se insiropeze bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină