joi, 15 aprilie 2010

Tort cu iaurt si capsuni

Tort cu iaurt si capsuni

Iti trebuie:
  • 150 g biscuiti sfaramiciosi
  • 15 g gelatina
  • 1 lamie
  • 1 kg iaurt natural
  • 80 g  zahar
  • 3 dl frisca
  • 100 g unt
  • fructe pentru decor
Pregatesti asa:
Speli lamaia,razuesti coaja si storci sucul.Dizolvi gelatina si o amesteci cu 2 linguri de iaurt,dupa care pui totul in iaurt.Topesti untul si il amesteci cu biscuitii sfarmiciosi.Intr-o forma de tort(22 cm) pui hartie de copt.Cu mana,asezi biscuitii si untul si presezi astfel incat sa intinzi pe toata suprafata formei si sa faci un fel de blat.Bati frisca si o amesteci apoi cu crema de iaurt si pui peste biscuiti.Dai tava la frigider pentru 3 ore,desprinzi merginile si asezi blatul pe un platou.Va iesi pefect alb si rotund incat nu-ti ramane decat sa-l decorezi cu fructe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină