.Cutia de Dr.Oetker contine
- 265 g mix pentru briose
- 30 g fulgi de ciocolata
- 12 forme de copt
- 3 oua
- 150 ml ulei
1 Pregatirea formelor
Cele 12 forme din hartie de copt se aseaza pe o tava dreptunghiulara.Se preincalzeste cuptorul la aproximativ 180 grade C.
2 Pregatirea aluatului
Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru briose si se adauga uleiul si ouale.Se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 2 minute sau cu telul pana la obtinerea unui aluat lucios.
Din fulgii de ciocolata se pastreaza o lingura rasa pentru ornat,iar restul se incorporeaza usor cu telul in aluat.
3 Coacerea
Cu ajutorul a doua linguri,se dozeaza aluatul,in cantitati egale in formele de copt.Fulgii de ciocolata ramasi se presara pe fiecare briosa in parte.Se coc in partea din mijloc a cuptorului timp de 20-25 minute.Briosele se lasa la racit in formele de hartie pe un gratar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu