Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente: 1 peste de marime medie (pentru plachie este de preferat un peste de apa dulce, cum ar fi crapul, platica, bibanul sau carasul), 6 cepe mijlocii, 6 rosii, 500 ml suc de rosii, 2 linguri ulei, 1 capatana de usturoi, sare, piper, cimbru, foi de dafin.
Ustensile de Bucatarie: cutit pentru curatat pestele, tava de cuptor
Electricasnice: aragaz si cuptor de aragaz
Ingrediente: 1 peste de marime medie (pentru plachie este de preferat un peste de apa dulce, cum ar fi crapul, platica, bibanul sau carasul), 6 cepe mijlocii, 6 rosii, 500 ml suc de rosii, 2 linguri ulei, 1 capatana de usturoi, sare, piper, cimbru, foi de dafin.
Ustensile de Bucatarie: cutit pentru curatat pestele, tava de cuptor
Electricasnice: aragaz si cuptor de aragaz
Pestele trebuie sa fie curatat si cu maruntaiele scoase, apoi presarat cu putina sare pe exterior si pe interior. Intr-o tigaie, incingem uleiul si calim ceapa foarte putin, atat cat sa devina translucida. Intindem ceapa uniform in tava de cuptor in care vom face plachia de peste.
Asezam pestele deasupra peste ceapa.
si restul ingredientelor ??????????????????
RăspundețiȘtergere