Ingrediente
- 1 lipie turceasca
- 150 gr branza Feta grasa
- 1 frunza mare de salata verde, simpla sau creata
- 8 masline negre, mari, fara samburi
- 1 ceapa rosie
- 1 rosie mica
- 2 linguri ulei de masline
- oregano, piper
Mod de preparare
Se unge bine lipia cu 50 gr branza Feta amestecata cu 1 lingura de ulei de masline.
Se aseaza pe lipie frunza de salata verde si apoi, de la jumatatea ei, restul de branza Feta, taiata cubulete de marime medie.
Printre cubuletele de Feta se intercaleaza maslinele fara samburi, taiate pe jumatate.
Deasupra se pun rondele de rosii si rondele din ceapa rosie si se presara totul cu 1 lingura de ulei de masline, piper si oregano tocat.
Se ruleaza strans lipia, incepand cu capatul care contine umplutura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu