Ingrediente
- 1 paine mare (taraneasca)
- 4 rosii mari
- 2 linguri ulei de masline
- 1 - 2 bulgari de mozzarella feliata (aproximativ 150 g)
- 12 - 15 frunze de busuioc
Mod de preparare
Faceti doua taieturi paralele de-a lungul painii, fara a merge pana la capete.
Taiati capacelele a doua rosii si scoateti intr-un bol semintele si sucul, adaugati in bol ulei de masline si piper.
Turnati amestecul obtinut de-a lungul crestaturilor din paine.
Feliati cele 2 rosii ramase, apoi asezati feliile in spatiile din paine facute la inceput, puneti deasupra feliile de mozzarella si frunzele de busuioc.
Taiati la final pe verticala pentru a portiona si serviti.
Faceti doua taieturi paralele de-a lungul painii, fara a merge pana la capete.
Taiati capacelele a doua rosii si scoateti intr-un bol semintele si sucul, adaugati in bol ulei de masline si piper.
Turnati amestecul obtinut de-a lungul crestaturilor din paine.
Feliati cele 2 rosii ramase, apoi asezati feliile in spatiile din paine facute la inceput, puneti deasupra feliile de mozzarella si frunzele de busuioc.
Taiati la final pe verticala pentru a portiona si serviti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu