- 50 g branza telemea rasa
- 2 linguri maioneza
- 2 linguri sos "Salsa"
- mustar
- 2 felii paine taraneasca
Mod de preparare
Preincalziti gratarul sau toasterul.
Amestecati branza, maioneza si mustarul si asezonati. Puneti acest amestec pe o felie de paine si puneti-o pe gratar pana cand branza incepe sa se topeasca, aproximativ 1 - 2 minute.
Puneti pe cealalta felie de paine sos "Salsa", uniti cele 2 felii si tineti-le pe gratar pe ambele parti, apoi taiati-le in jumatati si serviti.
Preincalziti gratarul sau toasterul.
Amestecati branza, maioneza si mustarul si asezonati. Puneti acest amestec pe o felie de paine si puneti-o pe gratar pana cand branza incepe sa se topeasca, aproximativ 1 - 2 minute.
Puneti pe cealalta felie de paine sos "Salsa", uniti cele 2 felii si tineti-le pe gratar pe ambele parti, apoi taiati-le in jumatati si serviti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu