Dificultate: medie
Pregatire: 25 de minute
Preparare: 1 ora si 15 minute
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 700 g miel de lapte,taiat bucati
- 2 oua
- 90 g unt
- 500 g iaurt natur dens
- 2 fire de patrunjel
- sare
- piper
In timp ce se face carnea,turnati iaurtul intr-un castron si mestecati-l cu putina sare si cu piper.Adaugati galbenusurile si albusurile batute spuma,amestecand usor.
Scoateti mielul din cuptor si mutati-l din cratita,insa tineti-l la cald.Turnati in cratita compozitia da iaurt,amestecand bine,astfel incat sa se omogenizeze cu sosul de carne si dati totul din nou la cuptor pana veti obtine o crema destul de groasa.
Turnati crema de iaurt pe fundul farfuriilor si puneti in centru bucatile de miel;ornati cu patrunjel proaspat spalat si tocat marunt.
Serviti fierbinte.
Vin
Se asirteaza cu ITG-uri toscane,vinuri rosii proaspete,directe:Diondi Santi,Nearco sau vinurile romanesti Garboiu,Feteasca Neagra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu