marți, 9 februarie 2010

Meniu pentru ziua indragostitilor

Indiferent ca sarbatoriti Valentine's Day-ul imprumutat sau Dragobetele nostru autohton, orice prilej de va sarbatori dragostea e mai mult decat binevenit. Ce consider eu ca nu ar trebuie sa lipseasca de la nicio masa deosebita in doi?

Ceva rosu, ca doar e culoarea pasiunii, ciocolata, un vin bun si un fel principal deosebit. Asa ca m-am gandit la un meniu pentru ziua indragostitilor, care poate fi 14 sau 24 februarie sau oricare zi din an in care simtiti nevoia sa fiti mai aproape de un anumit el, de a anume ea sau in general de cei dragi.V-am pregatit asa:

1. Ceva rosu – Red Velvet Cupcakes2. Ceva cu multa ciocolata – Pralinele cu unt de arahide (Peanut Butter Cups)3. Doua feluri principale deosebite:
Friptura de miel cu ierburi de aromatice si garnitura de legume aromata la cuptorCeva in stil asiatic: pui marinat cu lemongrass alaturi de salata de orez brun.Sper sa va placa meniul propus de mine, sa il savurati langa persoana deosebita din viata voastra. Cand gatiti cu dragoste si va puneti tot sufletul in fiecare pas al retetei, nu poate iesi decat o delicatesa, chiar daca nu sunteti in mod normal Julia Child. Cu iubire, inainte!

"After all these years, I see that I was mistaken about Eve in the beginning; it is better to live outside the Garden with her than inside it without her." Mark Twain's Adam


Sursa: http://gospodini.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină