vineri, 5 martie 2010

Omleta indiana

Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri ulei
- 1 ceasca de supa
- 2 cepe
- 2 rosii
-2 lingurite coriandru
- 1 lamaie
- 3 lingurite iaurt
- sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita, se adauga sare, piper, coriandru tocat, se lasa sa fiarba cca 10 minute, apoi se strecoara supa. Rosiile si rondelele de ceapa se vor aseza pe o omleta pregatita normal intre timp si tinuta la cald. In restul de supa se toarna iaurtul si sucul de lamiie, amestecati pana se transforma intr-un sos pe care il veti servi impreuna cu omleta.

Nota:
Reteta asta nu e pentru ca nu ar stii toata lumea sa faca o omleta...ci pentru ca este o omleta mai deosebita care este o idee buna de mic dejun...sau poate pentru cina...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină