vineri, 2 aprilie 2010

Friptura de miel

Friptura de miel

Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cepe rosii
  • sare,piper
  • boia,mustar
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • ulei
  • rozmarin
Pregatesti asa:
Tai carnea de miel in bucati potrivite,o speli si o lasi sa se scurga de apa.Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar,boia,1 pahar de vin rosu,1 pahar de apa,sare,piper,rozmarin si putin ulei.Dai carnea prin sos,o asezi in tava,pui usturoiul si 3-4 cepe rosii sau albe(taiate in patru) printre bucatile de carne.Acoperi tava cu hartie pergament si o dai la cuptor pentru 2 ore.
Sursa:Revista"Practic in bucatarie"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină