miercuri, 14 aprilie 2010

Rulada

Rulada

Iti trebuie pentru blatul ruladei:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta rom
Pregatesti asa blatul:
  • Bati albusurile spuma cu zaharul,adaugi galbenusurile,faina si mifodeniile.Amesteci usor,apoi torni compozitia intr-o tava de placinta,pe care ai uns-o in prealabil cu unt si ai tapetat-o cu faina.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute si,cand e gata,scoti tava si o rastprni pe un prosop umed,pentru a se desprinde usor blatul.Astfel se inmoaie si iti va fi usor sa-l rulezi.Poti unge rulada cu frisca sau cu gem de fruste si rulezi cu ajutorul servetului imediat ce ai pus crema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină