miercuri, 14 aprilie 2010

Tort la metru

Tort la metru

Iti trebuie pentru blaturi:
  • 10 oua
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • mirodeni(esenta de vanilie,si de rom)
  • 2-3 linguri cacao
Pregatesti asa:
Bati albusurile cu zaharul.Freci galbenusurile cu uleiul si adaugi usor albusurile batute spume.Pui si faina treptat si adaugi mirodeniile.Imparti compozitia in 2 parti egale si in cea dea doua adaugi si cacaua,pentru a iesi colorata.Torni ambele compozitii,pe rand,in cate o tava de chec.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute.Cand s-a racit putin,tai cele doua blaturi in felii si montezi tortul folosind alternativ cate o felie galbena si una de cacao.Ungi foile cu crema pe care foloresti si la tort cu fructe.Imbraci tortul in crema,iar cand il tai,incepi de la coltul tortului,ca sa iasa alb-negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină