marți, 6 aprilie 2010

Supa cu galuste verzi

Supa cu galuste verzi


   Ai nevoie de : 500 g spanac,2 oua,3 linguri faina,1 lingura boia dulce,1 morcov,1 radacina patrunjel,1 telina,1 cartof,sare,piper. 
   Cum procedezi: Curati morcovul,radacina de patrunjel,telina si cartoful si le pui la fiert in apa cu sare.Speli spanacul,il fierbi in apa clocotita cu sare 5 minute,apoi il scurgi foarte bine si il pasezi.Amesteci piureul de spanac cu ouale,faina,boiaua,sare si piper dupa gust.Dupa ce au fiert radacinoasele,strecori zeama si o pui in nou la fiert.Cand clocotesti iei cate o lingurita din compozitia de spanac si dai drumul continutului in zeama care clocoteste,binenteles dupa ce tragi oala de pe foc.Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic insa 5 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină