Ingrediente
Pentru 6 linguri de pesmet pisat se iau 6 oua, 6 linguri de zahar, 1/2 pahar de nuci, vanilie
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zahar pudra si vanilie pina cind se albesc. Se adauga pesmetul cernut prin sita deasa, apoi albusurile batute spuma. Se mai poate adauga 1/2 pahar de nuci pisate. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit timp de o ora. Cind este gata, tortul se taie in trei orizontal si se unge cu o crema de unt iar pe deasupra se acopera cu glazura.
Pentru 6 linguri de pesmet pisat se iau 6 oua, 6 linguri de zahar, 1/2 pahar de nuci, vanilie
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zahar pudra si vanilie pina cind se albesc. Se adauga pesmetul cernut prin sita deasa, apoi albusurile batute spuma. Se mai poate adauga 1/2 pahar de nuci pisate. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit timp de o ora. Cind este gata, tortul se taie in trei orizontal si se unge cu o crema de unt iar pe deasupra se acopera cu glazura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu