Ingrediente
Rahat (400 g), unt (100 g), lamiie (1), foi Lica (1 pachet).
Mod de preparare
Se pune rahatul la foc moale cu o lingura de apa, pina se inmoaie. Se ia de pe foc, se adauga untul si se amesteca. Se pune coaja de lamiie, zeama si pulpa de lamiie. Se freaca totul. Se da la rece.
Cu aceasta compozitie se ung foile Lica, se aseaza una peste alta pe un platou si cu o greutate deasupra, pentru a se presa bine.
Rahat (400 g), unt (100 g), lamiie (1), foi Lica (1 pachet).
Mod de preparare
Se pune rahatul la foc moale cu o lingura de apa, pina se inmoaie. Se ia de pe foc, se adauga untul si se amesteca. Se pune coaja de lamiie, zeama si pulpa de lamiie. Se freaca totul. Se da la rece.
Cu aceasta compozitie se ung foile Lica, se aseaza una peste alta pe un platou si cu o greutate deasupra, pentru a se presa bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu