- 4 cartofi mari
- 300 g carne curcan
- ulei pentru prajit
- 1 ceapa
- 1 rosie mare
- boia de ardei dulce
- patrunjel verde
- sare
- piper.
- Fierbi cartofii in coaja, pana sunt aproape gata, ii scurgi de apa, ii impachetezi in folie de aluminiu si ii coci 25 minute.
- Cureti ceapa, o tai in doua,pe lungime, si apoi in rondele subtiri.
- Indepartezi semintele si zeama de la o rosie si o tai cubulete.
- Tai pieptul de curca fasii si le prajesti.
- Cand sunt rumenite, le scoti, le condimentezi si in grasimea ramasa rumenesti ceapa.
- Scoti cartofii din cuptor, desfaci folia de aluminiu deasupra, tai un capac fiecarui cartof, scobesti miezul, pui sare si piper si umpli cu salata de rosii, ceapa rumenita si piept de pui.
- Ornezi cu patrunjel verde tocat.
Sursa:http://www.bucatarul.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu