Ingrediente
- 4 felii de paine cu seminte
- 3 linguri suc de mere
- 75 g varza murata tocata fidea
- 125 g muschi de porc la cuptor, feliat
- 50 g branza telemea, feliata
- 1 rosie mare, feliata
- cateva frunze de salata tanara
- 1 lingura mustar
Mod de preparare
Preincalziti gratarul.
Puneti sucul de mere pe doua din feliile de paine, apoi puneti varza, bucati de muschi si branza, apoi tineti-le pe gratar 3 - 5 minute, pana cand branza se topeste.
Puneti apoi pe fiecare felie rosie, frunze de salata si piper.
Pe cele 2 felii de paine ramase puneti mustar si uniti-le cu cele tinute pe gratar.
Taiati-le pe jumatate si serviti cald.
Preincalziti gratarul.
Puneti sucul de mere pe doua din feliile de paine, apoi puneti varza, bucati de muschi si branza, apoi tineti-le pe gratar 3 - 5 minute, pana cand branza se topeste.
Puneti apoi pe fiecare felie rosie, frunze de salata si piper.
Pe cele 2 felii de paine ramase puneti mustar si uniti-le cu cele tinute pe gratar.
Taiati-le pe jumatate si serviti cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu