Timp de preparare: fiert maruntaie:40 minute, pregatire: 30 minute, la cuptor: 45 minute.
Ingrediente: maruntaiele de la miel: 1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman; 3 legaturi de ceapa, 3 legaturi de marar, 8 oua, 1 lingurita de piper, 1 lingurita de sare,2 linguri de faina, 1 lingura de unt, 50 g ulei.
Preparare:
Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca.
Ingrediente: maruntaiele de la miel: 1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman; 3 legaturi de ceapa, 3 legaturi de marar, 8 oua, 1 lingurita de piper, 1 lingurita de sare,2 linguri de faina, 1 lingura de unt, 50 g ulei.
Preparare:
Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca.
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.
Se toaca mararul marunt.
Tocati si maruntaiele cubulete mici...
si le amestecati cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer.
Adaugati sare, piper si 2 linguri de faina si amestecati bine.
Ungeti tava cu unt sau ulei, o tapetati cu faina si turnati compozitia.
Dati la cuptor la foc potrivit, iar dupa 10-15 minute ungeti drobul cu un ou batut. Mai lasati la cuptor inca 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste.
Este o reteta traditionala care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti ca aperitiv.
Paste Fericit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu