Cocteil de pasare cu fructe
- Timp de preparare : cca 1/2 ora
- Cca 190 kcal/portie
- Se consuma cu baghete
- 100 g file de piept de pui
- 1 l.s. unt
- 1 l.s. migdale curatate
- 2 l.s. maioneza
- 1 l.s. lapte condensat
- sare,piper proaspat macinat
- 1 l.s. zahar
- 500 g struguri negri (boabe)
- 50 g bucati de ananas din compot
- Carne de pasare se spala , se zvanta si se taie in cubulete.Se prajeste untul incins,la foc potrivit,1/4 ora.Se lasa sa se raceasca.
- Migdalele se prajesc intr-o tigaie circa 3 minute.
- Maioneza se amesteca cu laptele condensat si cu arome.Boabele de struguri se taie in doua si li se scot semintele si se pun peste carne
- Bucatile de ananas se lasa sa se scurga si se pun la randul lor peste carne.Se toarna deasupra sosul de maioneza si se amesteza intreaga compozitie.
- Cocteiul de pasare se pune in doua cupe de salata si se presara cu migdale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu