joi, 29 aprilie 2010

Cocteil de pasare cu fructe

Cocteil de pasare cu fructe
  • Timp de preparare : cca 1/2 ora
  • Cca 190 kcal/portie
  • Se consuma cu baghete
Ai nevoie de:
  • 100 g file de piept de pui
  • 1 l.s. unt
  • 1 l.s. migdale curatate
  • 2 l.s. maioneza 
  • 1 l.s. lapte condensat
  • sare,piper proaspat macinat
  • 1 l.s. zahar
  • 500 g struguri negri (boabe)
  • 50 g bucati de ananas din compot
 
Se prepara asa:
  1. Carne de pasare se spala , se zvanta si se taie in cubulete.Se prajeste untul incins,la foc potrivit,1/4 ora.Se lasa sa se raceasca.
  2. Migdalele se prajesc intr-o tigaie circa 3 minute.
  3. Maioneza se amesteca cu laptele condensat si cu arome.Boabele de struguri se taie in doua si li se scot semintele si se pun peste carne
  4. Bucatile de ananas se lasa sa se scurga si se pun la randul lor peste carne.Se toarna deasupra sosul de maioneza si se amesteza intreaga compozitie.
  5. Cocteiul de pasare se pune in doua cupe de salata si se presara cu migdale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină