Piept de gaina pe salata de frunze de stejar cu kiwi
- Timp de preparare: cca 1 ora
- Timp de patrundere : 10 min
- CCa 250 kcal/portie
- Se consuma cu baghete de paine alba
- 50 g coacaze rosii
- zahar dupa gust
- 1 l.s. ulei de seminte de struguri
- sare,piper proaspat macinat
- 1 praf de tabasco
- o salata de frunze de stejar
- 2 kiwi
- 150 g piept de gaina
- 1 l.s. ulei de nuci
Se prepara asa:
- Pentru sos,se desprind coacazele rosii de inflorescenta,se pudreaza usor cu zahar si se lasa circa 10 minute sa se patrunda.Apoi se trec prin sita fina.
- Uleiul se amesteca cu sucul de coacaze rosii,cu sarea,piperul si tabasco.Salata de frunze de stejar se taie in bucati potrivite.Se curata kiwi si se taie felii.Pieptul de gaina se taie in fasii subtiri.
- Fasiile de piept de gaina se prajesc circa 2 minute in ulei,se scot si se sterg usor ca sa se usuce.
- Se pune deoparte o treime din marinata de coacaze rosii.Restul se presara deasupra frunzelor salatei si se aseaza impreuna cu acestea pe doua farfurii.Langa salata se pun fasiile de piept de gaina pe care o presara treimea de marinata pusa deoparte.Se garniseste cu felii de kiwi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu