miercuri, 7 aprilie 2010

Gogosi cu cartofi

Gogosi cu cartofi
15-20 bucati
Ai nevoie de :
  • 500 g cartofi albi
  • 100 g faina
  • 50 g drojdie
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • un varf de cutit sare
Cum procedezi:
Spalati cartofi si fierbeti-i in coaja.Din faina,oua,zaharul pe care initial l-am topit in apa,sare si drojdie faceti un aluat.Framantati apoi aluatul cu piureul obtinut din cartofi fierti si curatati de coaja.Intindeti aluatul intr-o foaie groasa de 5 mm si decupati cu paharul forme rotunde pe care prajiti-le in ulei incins.Se servesc pudrate cu zahar praf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină