Ingrediente
un blat de pizza
150 gr masline fara samburi
1 legatura ceapa verde
pasta de ardei
150 gr ciuperci Champignon
150 gr hribi cenusii
150 gr galbiori
parmezan ras
pasta de tomate, sare, piper, ulei
1 legatura ceapa verde
pasta de ardei
150 gr ciuperci Champignon
150 gr hribi cenusii
150 gr galbiori
parmezan ras
pasta de tomate, sare, piper, ulei
Mod de preparare
Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza.
Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate.
Se aseaza alternativ ciuperci Champignon, masline fara samburi, ceapa verde si apoi hribi cenusii si galbiori, completand cu ceapa verde.
Peste toate se presara parmezan ras.
Se da la cuptorul incins timp de 15-20 minute.
Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza.
Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate.
Se aseaza alternativ ciuperci Champignon, masline fara samburi, ceapa verde si apoi hribi cenusii si galbiori, completand cu ceapa verde.
Peste toate se presara parmezan ras.
Se da la cuptorul incins timp de 15-20 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu