miercuri, 31 martie 2010

Miel cu cartofi la cuptor

Miel cu cartofi la cuptor


Ai nevoie de: 1 kg carne, 4 cepe, un dovlecel, 3 adrei grasi, 3 linguri cu pasta de tomate, 500g cartofi, 200 g untura sau ulei, sare, piper, cimbru, boia de ardei.

Cum procedezi:
Carnea de miel spal-o si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper, cimbru si boia dulce. Asaz-o apoi intr-o tava adanca si stropeste-o cu jumatate din cantitatea de untura sau ulei.

Cand carnea este inabusita, scoate-o intr-un alt vas. Separat, curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in grasimea ramasa de la carne.

Adauga pasta de tomate cu putina supa sau apa, ardeii taiati fasii si dovlecelul rondele. Dupa aproximativ 15-20 de minute pune carnea si cartofii taiati cuburi mari. Lasa la cuptor sa se rumeneasca bine.


Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină