miercuri, 31 martie 2010

Pasca

Pasca


Ingrediente: 1 foaie aluat frantuzesc, 1/2 kg branza de vaci, 6 oua, 1 cana de zahar, 2 pliculete vanilie, 100-200 g stafide

Mod de preparare:


Se alege o cratita rotunda, care se asaza deasupra foii de aluat. Aluatul se taie rotund, la 5 - 10 cm de circumferinta cratitei. Se unge cratita cu unt si se aseaza aluatul intinzandu-se pe pereti.


Se amesteca foarte bine branza de vaci cu zaharul, 5 oua, vanilia si stafidele. Compozitia se toarna in aluat. Partile de sus ale aluatului se coboara peste marginile compozitiei.


Din suvitele aluatului (colturile ramase la taiat) se fac niste rulouri care se asaza in crucis deasupra compozitiei.


Oul ramas se bate cu o furculita si se intinde deasupra copozitiei si aluatului.


Se baga la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se rumeneste putin. Se serveste rece.

Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină