vineri, 5 martie 2010

Rondele de somon proaspat

Ingrediente:
- 200 gr. file de somon
- 100 gr branza grasa
- 1 lingura suc de lamaie
- 200 gr paine de secara
- patrunjel, marar proaspat
- sare, piper
- 30 gr parmezan

Mod de preparare:
Amestecati branza cu sare si piper dupa gust apoi adaugati zeama de lamaie si amestecati in continuare. Taiati somon-ul file fasii si paine de secara patratele. Puneti fasiile de somon in furma de ronele pe bucatile de paine si apoi le umpleti cu amestecul de branza. Garnisiti rondelele cu marar si patrunjel proaspat tocat si presarati putin parmezan...va veti alege cu un antreu aspectos si delicios.

Nota:
Painea densa de secara, o paine neagra si aspra, are un gust acrisor complementar gustului cremos al topping-ului de branza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină