luni, 5 aprilie 2010

Ciorba de loboda cu kaizer afumat

Ciorba de loboda cu kaizer afumat


Ai nevoie de : 4-5 legaturi de loboda rosie,600 kg kaizer afumat,5 fire ceapa verde,5 catei de usturoi,1 legatura marar,1 ceasca lapte acru(sau iaurt),2 linguri faina,2 linguri lapte,3 L apa,otet,sare.

Cum procedezi: Intr-o oala cu apa rece fierbi kaizerul afumat spalat si taiat bucati potrivite.Cand kaizerul e aproape fiert,adaugi loboda si dupa 10-15 minute usturoiul pisat,mararul si ceapa tocata .
Pui si faina deasfacuta in lapte si potrivesti de sare si piper.Dupa ce da in cateva clocote scresti ciorba cu otet si dregi cu laptele acru.

Sfat: In loc de otet poti folosi lamaie sau bors,in functie de gust.Daca sanatatea iti permite,prajeste usor kaizerul.Ciorba va fi si mai gustoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină