Rulada din pulpa de miel
Iti trebuie: pulpa din spate si 1 kg carne de miel,6 oua,2 cepe mari,sare,piper,verdeata,1 morcov mare fiert,frunze de spanac oparite,marar verde,ulei.
Pregatesti asa: : Desosezi pulpa de miel din spate pe care o bati bine cu ciocanul pentru a se intinde cat mai mult.Calesti ceapa,toci apoi carnea prin sita marunta,pui in tocatura sare,piper,verdeata si omogenizezi compozitia cu 2 albusuri.Separat,bati cu putina sare galbeusurile,incingi uleiul intr-o tigaie mare si din galbenusuri faci o omleta.Asezi pe bucata de pulpa tocata din carne,pui deasupra omleta din galbenusuri si o acoperi cu frunze de spanac oparit,cu cele de marar si cu morcovul fiert.Rulezi totul de la margine,cu grija,pui rulada in celofan,o legi la capete si o firbi intr-un vas cu apa clocotita,timp de 20 de minute.Cand e gata,scoti rulada,o pui sub teasc si,cand s-a racit,o tai in bucati.Este o rulada apetisanta,colorata.Servesti rulada de miel cu salata verde.
Sursa:Revista"Practic in bucatarie"
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu