Sandwich cu naut si sos de vin
Iti trebuie:
- 350 g boabe de nuat fierte
- 5 cartofi copti in cuptor
- 2 catei de usturoi pisati
- sare si piper dupa gust
- 1 fir praz calit usor pentru a putea fi pasat
- 1 paine grahan felii
- 1 telina
- 150 g margarina delma sandwish
- 200 ml vin rosu
- 100 ml otet balsamic
- 2 linguri miere poliflora (pentru a se lega mai bine)
Amesteci ingredientele pentru sos si le pui intr-o cratita pe foc,timp de 20 de minute,amestecand continuu.Pasezi nautul fiert si cartofii copti impreuna cu prazul calit,usturoiul pisat si 2 linguri cu margarina delma sandwich,pana obtii o pasta delicioasa.Iei felii de paine si le ungi usor cu margarina.Aranjezi un strat din pasta de naut si acoperi cu o alta felie de paine pe care aranjezi un strat in dungi de morcov si telina,rase pe razatoare mica.Torni rapid peste fiecare sandwich sosul de vin,sa nu se oxideze telina.Servesti imediat sau a doua zi,dupa ce ia tinut sandwich-ul la frigider.
Sursa :Revista "practic in bucatarie"
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu