miercuri, 31 martie 2010

Aperitive de Pasti Drob de Miel

Timp de preparare: fiert maruntaie:40 minute, pregatire: 30 minute, la cuptor: 45 minute.
Ingrediente: maruntaiele de la miel: 1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman; 3 legaturi de ceapa, 3 legaturi de marar, 8 oua, 1 lingurita de piper, 1 lingurita de sare,2 linguri de faina, 1 lingura de unt, 50 g ulei.
Preparare:
Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca.
retete pasti drob de miel ingrediente
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.
retete pasti drob de miel ceapa
Se toaca mararul marunt. 

Tocati si maruntaiele cubulete mici...
retete pasti drob de miel tocatura
si le amestecati cu ceapa calita, mararul tocat si 7 oua batute spuma la mixer.
retete pasti drob de miel amestec
Adaugati sare, piper si 2 linguri de faina si amestecati bine.
retete pasti drob de miel amestecat
Ungeti tava cu unt sau ulei, o tapetati cu faina si turnati compozitia.
retete pasti drob de miel tava
Dati la cuptor la foc potrivit, iar dupa 10-15 minute ungeti drobul cu un ou batut. Mai lasati la cuptor inca 30-35 de minute sau pana cand se rumeneste.
retete pasti drob de miel cuptor
Este o reteta traditionala care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti ca aperitiv.
retete pasti drob de miel gata
Paste Fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină