joi, 8 aprilie 2010

Placinta cu pui si praz

Placinta cu pui si praz
4 portii
Ai nevoie de :
  • 500 g piept de pui
  • 500 g aluat de placinta
  • 600 g praz
  • 1 ceapa
  • 300 g cascaval
  • 200 g telemea
  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
Procedezi asa:
Fierbeti carnea in apa cu sare si piper,apoi taiati-o in cubulete.Caliti in ulei cubuletele scurse de apa,ceapa tocata marunt si prazul taiat in rondole.Cand prazul s-a inmuiat ,luati vasul de pe foc,lasati 5 minute sa raceasca,apoi adaugati 3 oua batute,cascavalul dat pe razatoare mare,telemeaua rasa,sare si piper.Intindeti aluatul intr-o foaie subtire si puneti amestecul pe o parte de foii.Suprapuneti partea de aluat ramasa peste umplutura si apasati pe margini pentru a nu se desface la copt.Ungeti cu ou batute deasupra.Coaceti placinta la foc potrivit pana cand se rumeneste deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină