- Ingrediente
- 3 cartofi, 2 oua, patrunjel verde, 1 morcov, ulei, 20 gr faina, sare.
- Mod de preparare
- Cartofii si morcovul se fierb. Separat patrunjelul se taie marunt marunt. Cand legumele au fiert, se lasa sa sa raceasca, se curata de coaja, si se paseaza. Intr-un bol punem legumele fierte, pasate, ouale, patrunjelul, sare. Se amesteca bine, se adauga 1 lingura de faina si se amesteca. Se modeleaza cu ajutorul apei, adica ne umezim mainile si se pun la prajit in ulei incins.
vineri, 12 februarie 2010
Chiftelute din cartofi
prajituri,dulciuri,faina,pui,peste,porc,vita,miel
cartofi,
chiftele,
retete de post
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu