vineri, 5 martie 2010

Soldatei



Ingrediente:
- 300 gr pastrama
- 300 gr cascaval
- 300 gr cascaval afumat
- 200 gr masline
- 1 paine toast

Mod de preparare:
Se taie pastrama si cascavalul cubulete, maslinele in sferturi. Se prajeste painea, se taie si ea cubulete apoi se aranzeaza pe o bucatica de paine o scobitoare in care veti infige cascaval, pastrama, cascaval afumat si maslina...gata, efectul va fi unul deosebit atunci cand aveti musafiri ce asteapta cu nerabdare un aperitiv gustos...

Nota:
Nu stiu daca ati trecut cu totii in copilarie prin momentul in care parintii se straduie sa va determine sa mancati pregatindu-va "soldatei" din mancare...noua atunci cand ne-am gandit ce aperitiv deosebit sa pregatim musafirilor ne-au revenit in minte acesti soldatei deliciosi si efectul este cel scontat de fiecare data...daca pregatesti 50 buc se mananca 50...daca pregatesti 150 buc se mananca 150 :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină