sâmbătă, 10 aprilie 2010

Ciorba de legume cu perisoare

Ciorba de legume cu perisoare
4 portii
Ai nevoie de:
  • 600 g carne de porc tocata
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 leg.patrunjel verde
  • 3-4 frunze de leustean
  • 1 felie paine
  • 1 L zeama de varza acra
  • ulei
  • sare,piper
Procedezi asa:
Taiati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei.Preparati compozitia pentru perisoare,amestecand carnea tocata cu patrunjel,ceapa,oua,sare,piper si paine inmuiata in apa si stoarsa.Curatati legumele,taiati-le in cubulete si puneti-le la fiert in apa rece.Cand sunt aproape fierte,adaugati zema de varza si lasati sa dea in clocot,apoi adaugati perisoarele si lasati ciorba sa fiarba la foc mic 30 minute.La sfarsit,adaugati leusteanul tocat marunt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină