vineri, 9 aprilie 2010

Supa de cartofi cu ciuperci uscate

Supa de cartofi cu ciuperci uscate
4 portii
Ai nevoie de:
  • 300 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • 150 g ciuperci uscate
  • 1 fir de praz
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 leg.marar verde
  • sare,piper
Procedezi asa:
Puneti la rehidratat ciupercile in vin.Curatati zarzavaturile si taiati-le in bucati potrivite,dupa plac:rondele.cubulete,bastonase.Caliti ceapa in ulei,adaugati prazul,usturoiul,morcovii si pastarnacul.Turnati peste legumele calite 2 L apa fierbetile si lasati supa sa fiarba la foc potrivit.Adaugati cartofii si ciupercile inmuiate si cand acestea sunt fierte,opriti focul.Adaugati cimbrul si mararul inainte de servire. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină